Test nyhed

Oprettet d.

Test nyhed

R. Frimodt Pedersen a/s er en familieejet virksomhed med knap 90 år på bagen.

Vi er 21 ansatte i virksomheden som er beliggende i Daugaard, ca. 10 min. fra motorvejen. I over 60 år har vi arbejdet i transmissionsbranchen, hvor vi repræsenterer førende europæiske producenter.

 

Du bliver en del af et engageret team af salgsorienterede medarbejdere, som dagligt servicerer vores mange kunder i Danmark. Du vil blive en del af vores team på 3 interne sælgere samt 2 teknikere.

Som en del af den interne salgsafdeling kommer du til at arbejde med ordre- og tilbudsbehandling. Håndtere kundeforespørgsler pr. telefon og mail. Sikre kompetent kunderådgivning og support i samarbejde med dine kolleger.

 

Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel, og at du har interesse for eller lyst til at lære om mekanik. Du får en grundig oplæring i vores produkter hen ad vejen. Vi forventer, at du er fortrolig med IT og har erfaring med ERP-systemer. Det er vigtigt at du kan arbejde struktureret og er grundig, samt har gode kommunikative evner og er god til at opbygge relationer. Du formår både at være selvkørende og arbejde i et team.

 

Vi tilbyder et interessant og udfordrende job i en dynamisk, succesfuld og markedsledende virksomhed, der er inde i en spændende udvikling.

Gode og ordnede arbejdsforhold med afvekslende arbejde i et socialt godt arbejdsmiljø med flinke kollegaer, hvor omgangstonen er uformel.

Løn i henhold til kvalifikationer og erfaring, samt sundhedsforsikring og pensionsordning.

 

Skriftlig ansøgning og CV sendes til: rfp@frimodt-p.dk mærket ”Intern ordrebehandler”.

Tiltrædelse snarest. Vi afholder samtaler løbende.

 

DØGNSERVICE

Ring 7589 5444 hele døgnet rundt. Det er let at komme i kontakt med os, både i det daglige, men også når det brænder på uden for arbejdstiden – det kalder vi døgnservice. Hvis vi kan hjælpe dig mellem kl. 16-7 påregnes et gebyr.