Certifikater

FORCE

Siden 1996 har vi været ISO certificeret indenfor:  Assembling and trade of electrical and mechanical power transmission systems.

Om FORCE

FORCE Certification A/S er en førende teknologisk rådgivningsvirksomhed, der tilbyder rådgivning og service på energiområdet, olie-/gasområdet, det maritime område og inden for fremstilling, service og infrastruktur.

 

ACHILLES

Vi er tilsluttet og kvalificeret til “Netværket for leverandørhåndtering I olie- og gasindustrien I Norge og Danmark” Achilles JQS

Om Achilles

Achilles er en ledende og global leverandør af integrerede supply chain management løsninger. De hjælper virksomheder med at reducere risici, omkostninger og tidsforbrug betydeligt i forbindelse med indkøb gennem fleksible løsninger af leverandørkvalificering og administration. Deres evaluerings- og kvalifikationsmodel er helt central i udbudsprocessen og de gennemfører tusindvis af audits samt skrivebordsvurderinger for at sikre compliance hos leverandørerne.

 

DØGNSERVICE

Ring 7589 5444 hele døgnet rundt. Det er let at komme i kontakt med os, både i det daglige, men også når det brænder på uden for arbejdstiden – det kalder vi døgnservice. Hvis vi kan hjælpe dig mellem kl. 16-7 påregnes et gebyr.