Værkstedet

På vores værksted har vi 9 mand med hver deres spidskompetancer. De kan sammenbygge gear og motorer, sætte bremser på, monterer fremmedventilationer, encoder og meget mere.

 

Vort lager omfatter et bredt program af standard motorer, energispare motorer, Ex motorer i forhøjet sikkerhed samt i tryksikker udførelse – alle i støbejern. Endvidere lagerføres en komplet motorrække i aluminium. 

 

Vort lagerførte program af gear og gearmotorer omfatter tandhjulsgear, keglehjulsgear, vinkelgear samt snekkegear.

 

Derudover lagerfører vi elektromagnetiske bremser, koblinger, fremmedventilationer og frekvensomformere til komplementering af det komplette lager.

 

Vi har et stort udvalg af lagervarer og skulle der mod forventning være vare som vi ikke har, kan vi i mange tilfælde bygge varen ud af en lagervare. Ellers har vi et forrygende samarbejde med vores europæiske leverandører så vi kan få varerne relativt hurtigt hjem.

 

DØGNSERVICE

Ring 7589 5444 hele døgnet rundt. Det er let at komme i kontakt med os, både i det daglige, men også når det brænder på uden for arbejdstiden – det kalder vi døgnservice. Hvis vi kan hjælpe dig mellem kl. 16-7 påregnes et gebyr.